Kodin remontti lattiasta kattoon

Tähtiremontit Oy toteuttaa vuosikymmenten ja tuhansien remonttien kokemuksella kaikki kotien sisäremontit lattiasta kattoon ja keittiöistä kylpyhuoneisiin. Hoidamme puolestasi valmistelutyöt, asennuksen sekä jälkien siivouksen – ammattitaidolla, sovitussa aikataulussa. Haluamme, että lopputulosta esittelevät ylpeinä niin tekijät kuin asukkaatkin.

Tutustu palveluihimme alla ja tilaa maksuton arvokäynti!

Kylpyhuoneet ja saunat – kosteiden tilojen remontit

Kosteiden tilojen remontti onnistuu kanssamme huolettomasti. Hoidamme kylpyhuoneiden ja saunojen remontoinnit vankalla kokemuksella taloyhtiölle toimitettavasta muutostyöilmoituksesta uusien pintojen mittatarkkaan viimeistelyyn ja kalusteiden asennukseen. LVI- ja sähkötöissä käytämme kumppaneinamme hyväksi havaittuja, luotettavia ammattitekijöitä.

Keittiö – pienet ja suuret keittiöremontit

Keittiön nykyaikaistaminen ei vaadi välttämättä kaiken purkamista ja alusta rakentamista. Päädytpä pelkkään ovien vaihtoon tai kokonaan uuteen keittiöön, palvelemme sinua kokonaisvaltaisesti alun suunnitteluvaiheesta aina viimeiseen silaukseen saakka.

Lattiat – lattia-asennukset, parkettien hionnat ja maalaukset

Asennamme laminaatit, laatat, parketit ja muut lattiapäällysteet nopeasti ja huolellisesti. Hoidamme ammattitaidolla myös vanhan parkettisi hionnan tai maalauksen. Kumppaneinamme kotisi uuden ilmeen luomisessa ovat tunnetut ja luotettavat lattiamerkit.

Seinäpinnat – maalaus, tapetointi, panelointi, pinnoitus

Maalaamme, tapetoimme, paneloimme ja pinnoitamme seinäsi laadukkaasti kaikki kotisi seinäpinnat toiveittesi mukaan. Hillittyä tai rohkeaa, modernia tai perinteistä - teemme työmme tunnollisesti pohjatöistä listojen viimeistelyyn. Huomaat sen vielä vuosien päästä.

Väliovet – väliovien vaihdot

Vaihdamme väliovesi uusiin vaivattomasti kokonaispalveluna. Teemme tarvittavat mittaukset, toimitamme tarvikkeet ja asennamme ovet karmeineen sekä listoineen paikoilleen käsityöläisen tarkkuudella.

Säilytysratkaisut – kaapistot ja asennukset

Teemme tarpeittesi mukaiset kaapistot mittatilaustyönä ja asennamme liukuovet sujuvasti ammattilaisen otteella. Nykyaikaisilla säilytysratkaisuilla saat kotiisi tilaa sekä toimivuutta, ja tuot uutta ilmettä koko sisustukseen.