Remontti kokonaisvaltaisena palveluna
avaimet käteen -periaatteella

Maksuton suunnittelu

Kuuntelemme toiveesi sekä tarpeesi ja suunnittelemme kanssasi kotisi uuden ilmeen. Sovimme aikataulun ja annamme kokonaisuudesta täsmällisen kustannusarvion. Tarvittaessa tarjoamme myös joustavan rahoituksen.

Mittaus

Käymme tekemässä tarkat mittaukset erikseen, että lähtökohdat saadaan millilleen oikein. Asiaan vihkiytynyt ammattilainen osaa kokemuksellaan huomioida sujuvaan tekemiseen ja mahdollisimman korkealaatuiseen lopputulokseen vaikuttavat yksityiskohdat.

Suojaus

Siirrämme ja suojaamme huonekalusi uudistettavasta tilasta ennen töiden aloittamista. Huolehdimme puolestasi myös taloyhtiön tarvitsemat remontti-ilmoitukset.

Asennus

Puramme varoen vanhan ja luomme tilalle huolellisesti uutta. Käytämme omia osaavia asentajiamme. Näin varmistamme, että yhdessä sopimamme aikataulut varmasti pitävät.

Siivous

Teemme valmistuneeseen tilaan harjasiivouksen ja toimitamme syntyneet remonttijätteet puolestasi kierrätykseen. Siirrämme halutessasi myös huonekalut takaisin paikoilleen.

Lopputarkistus

Tarkistamme työn jäljen yhdessä kanssasi ja toimitamme selvityksen tekemistämme töistä kotitalousvähennystä varten. Samalla otamme ilolla vastaan kaikki kehitysideasi toimintamme edelleen kehittämiseksi.